Mitsubishi Space Wagon: lichte koelvloeistof lekkage

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 GLXi

Wie heeft wat advies voor mij


Koelvloeistofpeil in het expansivat is in ongeveer vier weken één tot anderhalve centimeter gezakt, als de auto stilstaat ligt er links en rechts onder de motor kleine natte plek .
Is iemand bekend met een soortgelijk probleem en wat kan ik er aan doen.

Mvg,

Frans
c.f.jansen@home.nl

Frans3261

Geplaatst door Frans3261 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nico8119 (0), 15 jaar geleden

Even kijken waar het precies lekt en of er geen slangenklemmen ontbreken. Soms wil een slangenklem wegroesten en dan gaat een slang lekken.

Frans3261 (0), 15 jaar geleden

Nico bedankt voor je reactie,

Ik heb nog even weer gekeken, het lijkt ergens in de buurt van de waterpomp weg te komen want als ik de motor warm laat draaien dan verschijnt er op den duur een drupje koelvloeistof precies onder de krukaspoeli op de rand van de carterpan.
wie kan mij helpen aan een werkplaatshandboek of vraagbaak van dit type auto Misubishi Spacewagon GTXi 2.0 Liter Bouwjaar 1995, want binnenkort ga ik de distributieriem vervangen kan ik gelijk even bij de waterpomp kijken.

Mvg,
Frans jansen
c.f.jansen@home.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.