Mitsubishi Colt: Hoe vervang ik de dynamo

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

De dynamo van mijn Mitusbishi Colt uit 1991 heeft het begeven. Nu wil ik deze graag zelf vervangen. Ik heb een vervanger besteld en ontvang deze dit weekend, maar weet niet waar te beginnen en welke zaken ik tegen kan komen of waar ik op moet letten. Kan iemand mij helpen met een stap-voor-stap uitleg? Ik ben een leek op dit gebied maar heb vernomen dat dit goed zelf te doen is. Hopelijk kan iemand mij op weg helpen.

thanx

Onnist

Geplaatst door Onnist (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

ik zie dat nog geen reactie hebt ontvangen het is ook zo gemakkelijk (fijn die oudere jap autos koppel de accu los op de dynamo zit een stekker lipje in duwen en losttekken dan de kabel los maken (10mm sleutel) ad onderkant de moer (14mm)los draaien de bout er uit trekken boven aan de 12mm bout los maken en de dynamo naar boven er uit halen monteren in omgekeerde volgorde

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

en onnist hoe is het gegaan met je dynamo ? gr mitshu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.