Mitsubishi Colt: koppeling induwen --> muziek 'krast/stotterd/valt weg'

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6glx

Hallo Kenners

Eerst deed mijn auto het alleen als hij warm is (als ik van de snelweg afkom en moet remmen voor het 1e stoplicht). Voortaan ook s'morgens naar de snelweg toe:

Indien ik de koppeling induw om te schakelen of de auto in z'n vrij te zetten dan 'krast/stotterd/valt weg' de muziek even voor een fractie van een seconde. Daarna wordt het weer normaal.

Iemand enig idee wat voor verband tussen deze systemen zou kunnen zitten?

mvg

Bert

felix2felix

Geplaatst door felix2felix (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

moet je eens even kijken of er op of in de nabijheid van je koppelingspedaal geen kabel ligt te schuren

Peter Schouten (0), 14 jaar geleden

Daar zou normaalgesproken geen verband tussen moeten / mogen bestaan. Wat ik me nog zou kunnen voorstellen is dat de draadboom richting radio (speakers, antenne, voeding) op een of andere manier 'aangetikt' wordt door het pedaal en dat dat heeft geleid tot schade aan de kabel. Gaat het gekras/gestotter/wegvallen op voor radio, cd of beide? Indien alleen radio dan is de antennekabel verdacht.

suc6
Peter

felix2felix (0), 14 jaar geleden

Heren, dank je voor de snelle reactie! Ik zal het gaan controleren en weten wat het opgeleverd heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.