Mitsubishi Outlander: LPG op een Outlander

Brandstof: LPG

Net als bij het Opelforum, vraag ik hier hetzelfde. Een Collega wil een nieuwe auto kopen op LPG G3. Zijn eigen merk garandeert de motor niet meer, als er LPG op wordt gebruikt als brandstof, dit vanwege verbrande kleppen. Nu heeft hij wel oren naar een Mitsubishi Outlander, maar weet niet of deze wel goed wil lopen op LPG.
Mijn kennis gaat ff niet verder dan 2000. Welke motor is goed te gebruiken en heeft een lange levensduur? De auto mag max. van 2006 zijn.
Een motorcode, serienummer of begin/laatste produktiedatum zou makkelijk zijn, omdat je snel kunt zien waar je mee te doen hebt!

biomus

Geplaatst door biomus (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 15 jaar geleden

De outlander doet het perfect op gas, welk type je ook neemt.

tristan (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=primera p11]De outlander doet het perfect op gas, welk type je ook neemt.[/quote]
Daar sluit ik mij bij aan.

Het enige wat voor kan komen is wanneer de tank op gas bijna leeggereden word er een kleine storing optreed (wat geen kwaad kan) missfire detected oftewel geen brandstof, maar verder feilloos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.