Mitsubishi Colt 2007: moeizaam starten

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 135950, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 80

ik hoop dat iemand mij hier kan helpen!
Sinds eind mei start de Colt moeizaam. Het lijkt moeilijker te gaan met heel warm weer, zoals een week of 2 geleden. Soms slaat hij wel meteen aan, maar vaker duurt het even een tijd voordat het lijkt te "pakken". De startmotor lijkt gewoon rond te draaien, dit is het niet volgens de garage.

Wat achtergrond: het probleem is ontstaan nadat ik met 130 km/uur 's nachts over een ree heen ben gereden. Volgens de garage kunnen de startproblemen hier niks mee te maken hebben. Toch is het zo dat de ochtend hierna de startproblemen zijn begonnen.

De garage kan bij herhaling niks vinden. Zo langzamerhand wordt ik een beetje wanhopig, met de gedachte dat hij op een dag écht niet meer start en ik mijn dochter op het schoolplein moet laten wachten omdat ik met een niet werkende auto vast sta op mijn werk 40 km verderop ..

Ik heb al 3 verschillende sleutels uitgeprobeerd. Dit heeft niet geholpen. Brandstof is naar gekeken, bougies zijn in maart vervangen bij de APK / grote beurt.

Ik heb afgelopen 2 keren super getankt ipv gewoon euro 95. Het leek heel veen te hebben geholpen, maar laatste keren start hij toch weer slecht als vanouds.

Afgelopen jaar heb ik ook veel e10 getankt. Kan dit het probleem hebben veroorzaakt??

Bobines kunnen het volgens de garage niet zijn.
Iemand nog een ander idee, of misschien ervaring hiermee?

vast erg bedankt!
Patricia

Ppatricia

Geplaatst door Ppatricia (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.