Mitsubishi Colt 2007: slaat wen en slaat niet aan tijdens het starten

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 135950, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 80

probleem voor de geleerde, Mitsibischi Colt 2007,
Sinds kort start hij niet, en dan ineens na veel starten slaat die ineens aan. dan loopt hij perfect. geen probleem stationair, alles okay. Zet ik hem uit en probeer weer te starten dan draaid de motor wel snel rond en zo maar slaat niet aan, en dan ineens met veel geluk hup doet tie het weer.
Wat heb ik vervangen, krukas,nokkenas censoren, ontsteking bombine`s. wat in mijn denkwijze onnodig was want, dat hielp dus niets. natuurlijk krijg hij brandstof natuurlijk zijn de bombine`s goed en de sensoren. Ook bij het uitlezen geeft hij geen probleem. Waar ik nu nog aan denk is misschien het contactslot, dat hij de ene keer wel pakt en de andere keer niet. Wat denken onze ervaringdeskundige van dit euvel en wie heeft er een idee hoe dit op te lossen.

akoen

Geplaatst door akoen (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.