Mitsubishi Space Star: motorprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 13

ik heb een plotseling probleem ,

tijdens het rijden als ik wat gas geef of gas los laat begint de auto te stotteren. bij stationair lopen blijft die op 800 toeren vervolgens zakt de toeren tal naar 200 toeren en slaat dan af. waarschuwingslamp geeft storing aan als ik het gaspedaal loslaat , bij het geven van gas gaat deze indicatie lamp uit.

nu heb ik lucht filter vervangen - accu kabel losgehaald en opnieuw ingeleerd , echter het probleem doet nog steeds voor.



wie kan mij hierover een tip geven ??? hoor het graag .

hanseman

Geplaatst door hanseman (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Tja Hans, dit kan zoveel zijn. Heeft de auto onderhoud gehad? Hoe is de toestand onder de motorkap.? Loopt de motor goed? Hoe zijn de bougies/ kabels/ vacuumslangen etc.. Bevestiging van je luchtfilter behuizing? Vacuumlek? Laat eens iemand meekijken.

hanseman (0), 9 jaar geleden

beste ralf , ik denk dat je gelijk hebt , ik laat hem eens helemaal nachecken in ieder geval bedankt voor jou reactie.

cjavham (0), 9 jaar geleden

lamdasonde ?????

Marley1979 (0), 9 jaar geleden

Beste,

ik had identiek hetzelfde probleem en nu is het opgelost. De luchtmassameter was defect en twee bobines moesten worden vervangen. Ik ben hiervoor naar Erik de Kort in kaatsheuvel geweest en die mens doet niets anders dan mitsubishi en heeft alle mogelijke onderdelen (tweedehands dus ook schappelijke prijs), zeker een aanrader! Ook indien het een ander probleem zou zijn weet hij hiervoor snel een oplossing.

Groeten,
Bart

hanseman (0), 9 jaar geleden

na vervanging van bougies bougiekabels verdelerkap rotor en laten uitlezen code 41 injectors probleem ( injector vervangen probleem bleef ) heb ik het probleem kunnen vinden >>>>>een kabelbreukje bij een stekker op de klephuis zie foto <<<<<, deze heb ik opnieuw aan elkaar gekoppeld waarmee het probleem is opgelost , de auto loopt weer als een trein !!!!
ralf jensen bedankt voor je advies hierin , door jou advies handelswijze is het probleem opgelost !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.