Mitsubishi Space Star: richtingaanwijzers fietsdrager reageert anders dan auto

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Na het plaatsen van een nieuwe 7 polige contactdoos voor fietsendrager geven de richting aanwijzers anders aan dan auto. Dus auto links, fietsendrager recht en anderom. Denk je van draden een omruilen geen effect. Snap er niets van> Volgens schema aangesloten. Overige aansluitingen werken goed. Wie heeft een idee?

freyr

Geplaatst door freyr (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

stekker er op zijn kop in, of je hebt iets fout gedaan anders kan het niet

kaleido 1 (1595) PRO, 9 jaar geleden

Bij draden wisselen had het toch echt moeten werken , controleer het nog maar een keer.

freyr (0), 9 jaar geleden

[quote=jan5047]stekker er op zijn kop in, of je hebt iets fout gedaan anders kan het niet[/quote]
Bedankt voor de reactie, maar stekker op z'n kop is niet mogelijk vanwege een uitsparing in behuizing. verder heb ik een circuittest gedaan op alle contacten. Ook hier geen bijzonderheden. Bedrading van de richtingaanwijzers omdraaien had geen effect, wat ik ook vreemd vind.

freyr (0), 9 jaar geleden

Dat dacht ik ook maar helaas. Heb een nieuwe fietsendrager welke bij eerste gebruik geen problemen had qua verlichting.[quote=kaleido 1]Bij draden wisselen had het toch echt moeten werken , controleer het nog maar een keer.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.