Mitsubishi Space Star: niet starten

Bouwjaar: 2003

Drie maand geleden heb ik deze space star tweedehands gekocht. Deze auto rijd zeer goed als je hem kan doen starten. Het probleem is echter dat hij te pas en te onpas weigert te starten. Met een koude motor start hij altijd, maar als ik een rit van ongeveer 20 à 30 minuten of langer achter de rug heb dan weigert hij regelmatig te starten. Dan moet ik hem ongeveer 20 à 25 minuten laten "rusten" en dan start hij zonder problemen. Het elektriciteitscircuit geeft geen fouten aan. De sleutel is ook nagekeken. Alle sluitingsringen zijn nagecheckt, een pompje vervangen, niets helpt. Ik denk dat ze het in de garage ook stilaan niet meer weten.
Ik hoop dat er iemand een tip kan geven .
Groeten,
Jo

joigol

Geplaatst door joigol (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Lijkt wel of de kontaktring, de ring die rond je kontaktslot zit, af en toe weigert. heben het zelf 2 a 3 keer meegemaakt. Deze ring leest de code van de sleutel uit en geeft deze door aan de startblokkeer ecu, als de code niet gelezen wordt, of niet klopt zal hij wel rondstarten, maar niet aanslaan....Succes

joigol (0), 18 jaar geleden

De mensen van de garage zeggen dat ze dat al nagekeken hebben, ze dachten ook eerst dat dat het probleem was, maar het heeft jammer genoeg niets geholpen.

peter8792 (0) PRO, 18 jaar geleden

ontsteking ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.