Mitsubishi Space Wagon: OBD stekker onder het dashboard

Bouwjaar: 1999

Moet de OBD stekker onder het dashboard van deze wagen uit te lezen zijn door een OBD-II Scan Tool?
Ik heb zelf een GENISCAN GS300 echter deze blijft de melding aan geven "Link Error!". De Geniscan GS300 ondersteund meerdere systemen.

Rocco10147

Geplaatst door Rocco10147 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoeft niet. Niet alle voertuigen die een OBD stekker hebben ondersteunen ook 1 van de OBD protocollen. Voor benzine is dat verplicht vanaf 2001 en voor diesel pas vanaf 2004. Opel bijvoorbeeld had de stekker al in 1996 maar geen OBD ondersteuning.
Kennelijk heeft deze Space Wagon dat ook nog niet.

Rocco10147 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor de reactie.
Ik heb net telefoon gehad van de importeur, deze heeft uw verhaal nogmaals bevestigd. OBD wordt pas vanaf 2001 ondersteund.
De code is wel uit te lezen zonder de MUT-II door pen 1 van de OBD stekker door te verbinden naar de massa van het voertuig. Het dashboard lampje knippert dan de foutcode.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.