Mitsubishi Colt: ontsteking juist zetten

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500cc

Ik heb nog een motor waar de delco uit was. Nu heb ik er een nieuwe in gestoken maar de motor wil niet starten aangezien de ontsteking niet juist staat.
Ik vind geen merktekens op die poelie.
Heeft er iemand een manier om de motor op zijn BDP te plaatsen zonder de merktekens of een andere manier om de delco juist te kunnen plaatsen?

Dank bij voorbaat,

Didier
didier@vrc.be

Mr. Colson

Geplaatst door Mr. Colson (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Er staat wel degelijk een streep op de krukaspoulie en gradenstreepjes op de distributiekast, en als je ze niet vindt, kleppendeksel afhalen en 4de cilinder kleppen op tuimelen zetten, kijk dan nog eens op de poulie en het streepje (er zit misschien wat vuil in) zal zo goed als goed staan. Dan delco er in steken en de rotor ongeveer richten naar de bougiekabel van de eerste cilinder. Dan starten en fijn afregelen met een stroboscooplamp.
Succes

Mr. Colson (0), 17 jaar geleden

Wim,

Ik heb niet meer gekeken of er nog merktekens waren maar de motor draait. Bedankt voor de hulp.

mvg,

didier

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.