Mitsubishi Carisma: plaats zekering sigarettenaansteker/klok-boordcomp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 gdi

Ik had door een slechte stekker een kleine kortsluiting in mijn sigarettenaansteker. Hierna deed hij het niet meer maar ook mijn digitale klok en verbruiksmeter deden het niet meer. Ik heb gezocht in mijn zekeringen, maar alles was nog intact. Verder de accu losgekoppeld, maar ook dat hielp niet. Zit er ergens een aparte zekering oid? Wie het weet mag het zeggen.. Gr. Job

jdr74

Geplaatst door jdr74 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (100), 11 jaar geleden

heb je de zekering kast onder de motorkap nagekeken en die onder het dashbord zit?

Pascal Limpens (0) PRO, 11 jaar geleden

In de transportzekering (gele blok in zekeringkast motorruimte) zitten 3
zekeringen naast elkaar. Controleer die eens.

Succes, Pascal

Aadje59 (0), 11 jaar geleden

Mijn digitale klok deed het niet meer evenals mijn dagteller doordat de zekering van mijn binnen(plafond) verlichting eruit lag. Het beste is denk ik om met een multimeter al je zekeringen te controleren. In je gebruikershandleiding staat in hoofdstuk 8 ( geloof ik ) vermeld waar welke zekeringen zich bevinden maar nogmaals blijkbaar kan het dus ook een zekering zijn die je helemaal niet verwacht bij dit probleem.

Succes, Aadje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.