Mitsubishi spacestar diamond: pokkend geluid li achter bij bochten naar links

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Bij het maken van een bocht, zelfs een flauwe en met lage snelheden, hoor ik links bij het achterwiel een pokkend geluid. Soms meerdere keren achter elkaar. Ook na elke stuurbeweging naar links. Vanuit de garage is er zijdelings naar gekeken en heefy men meegereden, doch op zich niets verontrustends kunnen ontdekken. Bij de volgende beurt maar opgeven. Aangzien ik van plan ben om binnenkort wat langere afstanden af te gaan leggen, ben ik niet helemaal gerust. Van de betreffende monteur had ik vernomen dat hij het probleem nog niet eerder had meegemaakt.

gerono

Geplaatst door gerono (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gerono (0), 16 jaar geleden

het gebrek is inmiddels verholpen. probleem lag bij niet goed zittende stabilisatiestangen. waardoor het pokkende geluid een kontaktgeluid was van de ophanging/bevestiging van deze stangen. Oplossing: plaatsen van gemodificeerde stabilisatiestangen. Kosten € 85,00 incl montage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.