Mitsubishi Colt: Remlichten blijven branden bij aanzetten verlichting

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Sinds enige tijd gaan de remlichten branden zodra ik mijn koplampen aanzet. Zolang de koplampen uit staan werkt de remverlichting naar behoren. Ik heb niets vervangen en nergens aangezeten.

Het probleem heeft zich ook een paar dagen niet voorgedaan, maar nu is het weer terug. Ik vermoed dat er ergens sluiting zit, of oxidatie o.i.d. Waar zou ik moeten kijken?

Alvast bedankt!

AJ83

Geplaatst door AJ83 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

PapaJeroen (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo,
controleer de lampen en stekkers.
evt. de remlicht schakelaar, (ik heb gehad dat spontaan bij contact uit de remlichten gingen branden)

groet

AJ83 (0), 14 jaar geleden

Bedankt Jeroen,

Na wat te hebben gerommeld met de achterlichten, lijkt dit probleem verholpen. Maar nu het volgende:
Ik had het licht aan staan, ik druk op de rem, en het rechter remlicht gaat juist uit ipv feller branden. Na nog wat rommelen, was dit euvel ineens aan de linkerkant. Weer wat rommelen, en nu is het weer rechts. Heel bizar. Maar ik kan iig weer met licht aan rijden zonder constant brandende remlichten. Jammer dat hij aan 1 kant uit gaat. Maar met mijn 3e remlicht erbij is het wat mij betreft iig veilig.

Als iemand nog tips heeft hoor ik het graag.

wim12199 (0) PRO, 14 jaar geleden

Als er een stekker voor aanhanger op zit moet je deze zeker losmaken en nazien op sluiting tussen 2 draden.

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

zou toch eens in je achterlamp(en) kijken of je de goede lampjes erin hebtr, en of ze op de goede manier gemonteerd zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.