Mitsubishi Space Wagon GLXI: Slaat op hol, lampje Check Engine brandt

Bouwjaar: 1990

Mijn Space Wagon GLXI heeft het volgende probleem. Al enige tijd ging soms het lampje "Check Engine" branden. De laatste tijd (vooral als het warmer was) liep het stationair toerental op naar soms wel 2500 toeren maar soms viel dit ook weer terug naar normaal. Opmerkelijk was dat het lampje dan altijd uit was als het toerental opliep. Ik heb de servomotor grondig gereinigd maar dit hielp niet. Later bleek op de keuring dat het CO-gehalte veel te hoog was. Nu heb ik de lambda sonde en de luchtinlaat eenheid (met sensor) vervangen. Het CO is nu prima maar het toerental loopt nog steeds op. Als ik de stappenmotor loskoppel (stekker eruit)doet hij dit niet, maar het lampje brandt de hele tijd. Ik heb een identieke sloopauto tot mijn beschikking waar ik alles af kan halen. Wie kan mij helpen?

PAJong

Geplaatst door PAJong (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

remus9461 (0), 19 jaar geleden

hallo
alsje dan een andere stappemotor aanhangt en kijken watie dan doet,en anders zou ik gaan kijken naar valse lucht dus pakkingen en zo.

su6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.