Mitsubishi Space Star: sleutel inlezen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9

Deze week heb ik een space-star gekocht waar maar 1 contactsleutel bij is. Bij de dealer heb ik een tweede sleutel en een afstandbediening besteld. Deze twee moesten alleen even ingelezen worden. De afstandbediening inlezen ging prima maar de sleutel inlezen lukte niet, ook niet met een ouder type inlees apparaat.Ze hebben toen de computer 45 min aangesloten gehad met het contact aan maar het hielp allemaal niets. Ik heb de sleutel toch moeten kopen voor 50 euro maar werkt dus niet. Wie weet misschien een oplossing. Bij voorbaat dank voor het mee denken.
Groeten Paul Groot

beunhaas007

Geplaatst door beunhaas007 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Barre73 (0), 13 jaar geleden

Dus als ik het goed begrijp werkt die tweede sleutel wel op je deuren maar kan je de auto er niet mee starten? Lijkt me niet acceptabel. Teruggaan en en eisen dat je krijgt wat je verwacht had te krijgen. Jij bestelt een reservesleutel waarbij je mag verwachten dat deze dezelfde functies heeft als de originele sleutel, zeker bij de dealer! En dat is niet alleen mijn persoonlijke mening maar zou ook nog wel eens bevestigd kunnen worden middels de wettelijke regels voor de Consumentenbescherming (Burgerlijk Wetboek Boek 7, artikel 17):

http://www.consumentenautoriteit.nl/dsre...

Oplossingen zijn er eigenlijk niet echt aangezien inleesapparatuur niet bepaald makkelijk voorhanden is. Daar heb je dealers voor. Ik heb zelf 75 euro afgerekend voor 1 reservesleutel voor een Space Star en het inlezen kostte een paar minuten. Levertijd was anderhalve dag. 's morgens besteld. Dag erna 's middags op kunnen halen.

Succes ermee!

wim12199 (0) PRO, 13 jaar geleden

Probeer eens met de batterij 5 minuten af te leggen, dan weer aan te leggen en hem dan proberen te programmeren, heb al meegemaakt dat het lukte.
Groeten.

beunhaas007 (0), 13 jaar geleden

Hoi Wim en Barre, ik ga toch maar even terug naar de dealer en vragen of ze dat willen proberen om 5 min. de accu los te maken en daarna inlezen. Ik hoop dat het lukt en ik laat het nog even weten. Dank allebei voor het advies. Paul

beunhaas007 (0), 13 jaar geleden

Het is niet gelukt. Ga maar proberen de vorige dealer die hem in onderhoud heeft gehad vragen of zij het wel kunnen. Groet Paul.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

vraag dan of ze imocode 8408 gebruiken om te programmeren met de mut 2.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.