Mitsubishi Space Star: Waarschuwingsgeluid voor het doven van de lichten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,
sinds paar maanden heb ik het probleem Waarschuwingsgeluid voor het doven van de lichten doet het niet , ook de licht binnen de auto als de deur open is gaat hij niet aan. als ik de licht aan de AAN knop doe dan doet hij het wel.

ik heb de knop aan de zij kant van de cheuffeur gecontrollered, maar ik denk dat dat goed is , waar nmoet ik zoeken. de zekeringen zijn allemaal goed.

heeft iemand een oplossing voor??

alvast bedankt

h_younan

Geplaatst door h_younan (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je zo'n drukschakelaar hebt zitten in je carosserie dan zou ik het als eerste daarin zoeken,schroef hem eens los (eerst rubbertje ervanaf trekken) en verbind de 2 draden eens met elkaar.

jafa (0), 13 jaar geleden

heb beide problemen ook gehad het signaal geluid van het licht deed het niet om dat er een voorlampje kapot was zou even
kijken of alle lichten het doen, wat betrefd de binnenverlichting was het de schakelaar bij de deur die niet goed massa maakt aan het chassis
even lossen schoeven en het metaal schoon maken.

h_younan (0), 13 jaar geleden

ricky- de druk schakelaar heb ik getest. hij doet het gewoon. alle andere deuren schakelaars doen het wel en de licht gaat aan als de deur open is behalve de ene van de cheuffeur.
jafa- ik heb gecotroleered geen licht is defect.
zou het liggen op een relay? en welke moeten zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.