Mitsubishi L300: Start probleem bij warmer weer of warme motot

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Van de ene op de ander dag heb ik een start probleem met mijn L300 busje. Het lijkt zich alleen voor te doen bij warmer weer en/of een warme motor. De startmotor doet het prima; de motor draait rond maar wil niet aan slaan. Na veel en lang starten lukt het uiteindelijk wel en loopt de motor als een zonnetje.
Het rare is dat het probleem er ineens was, zich alleen bij bij warmer weer voordoet en de auto het verder prima doet. Het is een genoegen om mee te rijden als die eenmaal loopt.

jans01

Geplaatst door jans01 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt erop dat de motor verzuipt
dit doet hij alleen na korte tijd gestaan te hebben???

jans01 (0), 16 jaar geleden

Lang of kort staan breng ik niet in verband met het probleem. De buiten temperatuur lijkt van invloed te zijn.
Een paar dagen geleden was het rond de 20 graden en startte ik 's morgens zonder enig probleem. Na twee korte ritjes - dus twee keer opnieuw starten - deed het prbleem zich echter voor Nu het warmer is (ca. 30 graden) krijg ik de auto ook 's morgens niet meer zonder problemen gestart.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L300 of stel zelf een nieuwe vraag.