Mitsubishi Carisma: Startmotor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb sinds kort problemen met de startmotor van mijn Carisma 1.6. Bij het starten loopt ie soms mee met de motor. Volgens mij zit de startmotor op een bijzonder vreemde plek want ik kan 'm onder de motorkap niet zien. Mijn vraag is er een speciale manier om de startmotor te vervangen? Vanaf onder of boven? Wat moet ik allemaal verwijderen om de startmotor te vervangen?

Bij voorbaat dank voor u medewerking.

Dan49

Dan49

Geplaatst door Dan49 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1900) PRO, 8 jaar geleden

Zal niet zo spannend zijn , volg de dikke plus kabel die van je accu weg loopt , dan kom je bij de startmotor uit , als je dan weet waar hij zit , weet je ook hoe te demonteren.

Dan49 (0), 8 jaar geleden

Ik heb de startmotor gevonden. Hij zit ergens schuin onder het inlaatspruitstuk (achterzijde v/d motor), moeilijk om van boven- maar ook van onderaf bij te komen. Weet iemand de makkelijkste weg om daar te komen? Niet dat ik onnodige dingen ga wegslopen.

kaleido 1 (1900) PRO, 8 jaar geleden

Kan van onderaf , maar is inderdaad niet makkelijk.
Misschien staat er op you-tube een filmpje .

Hans4040 (335) PRO, 8 jaar geleden

Gewoon op je gemak bekijken waarlangs de starter eruit kan...en als er iets in de weg zit, moet dat opzij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.