Mitsubishi Colt: startprobleem

Bouwjaar: 2009, Motorinhoud (cc): 4, Vermogen (kw): 1300

Hallo, ik heb een vraag ik heb een Mitsibuti colt uit 2009 waar ik een probleem mee heb bij het starten, het toerental, gaat naar de 3000 toeren daar blijft soms 10 a 15 seconden hangen dan gaat i naar de 1500 en dan schommelt het tot i normaal is, als ik er dan mee weg rij, tijdens het rijden schommelt het ook nog even een paar minuten, eenmaal warm is over en rijd i veder prima , de auto heb dit al een langere tijd, opeens begon er een oranje kleurig lampje in mijn dashboard met het tekentje van de motor. te branden opdat moment kon ik bijna niet voor of achteruit, ik kon het gas intrapten wat ik wou maar hij ging bijna niet voor of achteruit dit is 2 x gebeurd de garage heeft wat sensors schoon gemaakt en hij reed weer maar nog steeds met een start probleem totdat gisteren weer het lampje branden met hetzelfde probleem was wat kan dit zijn ? vriendelijke groet jack

Jackmets

Geplaatst door Jackmets (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

De snelste manier om uit te vinden wat het probleem is met de brandende MIL-lamp (oranje, met motorblok) is uit laten lezen.
Dan de fouttekst en het nummer opschrijven en hier plaatsen.
Zonder die foutcode is het maar raden, want er zijn tientallen redenen waarom dat lampje aan kan gaan.
Als je een automatische versnellingsbak hebt, kan zelfs daar het probleem in zitten, want ook die kan die MIL-lamp aanzetten.
En het hoeft niet hetzelfde probleem te zijn als eerder, het kan best nu iets anders zijn.

Jackmets (0), 5 jaar geleden

het uitlezen was ook gebeurt maar was niets te vinden, het gasklephuis er afgehaald toen was het gelijk duidelijk de pakking van het gasklephuis was de boosdoender rijd nu weer als een zonnetje.

maar bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.