Mitsubishi Galant: Temperatuur loopt op zonder dat vin aanslaat

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een galant uit 1995 en na veel werken aan de motor loopt deze weer als een zonnetje, alleen als deze een paar minuten aanstaat, stationair. dan loopt de temperatuur van de motor helemaal naar het rode vlak, zonder dat de ventilator aanslaat. Verder krijg ik geen warme lucht in de auto. De verwarming weigert warme lucht de auto in te pompen. Volgens mij hebben die problemen toch wel iets met elkaar te maken.

Ik heb gisteren de thermostaat uit de auto gehaald en deze van binnen bekeken, hij was volledig wit uitgeslagen. Kan iemand mij vertellen of dit normaal is en hoe dit ding er van binnen uit moet zien?

fonsdebeer

Geplaatst door fonsdebeer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Thermostaat hoort niet wit te zijn.

Ik denk dat als je de thermostaat vervangt dat alles weer goed is

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=br0ns]Ik denk dat als je de thermostaat vervangt dat alles weer goed is[/quote]
De kachelslangen lopen niet via de thermostaat,dus de kachel zou wel warm moeten worden,ook als de thermostaat dicht blijft staan.
Ik denk eerder aan een defecte waterpomp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.