Mitsubishi Eclipse: toerental

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 ltr

hallo ik heb een nieuw probleem met mijn eclipse en is als volgt.
na dat de thermostaat weigerde en de koelvloeistof over straat liep{thermo is inmiddels vernieuwd} loopt hij niet mooi stationair,de garage zei dat dat komt door dat de sensoren droog hebben gestaan en dat ik gewoon ff kilomtrs moest maken omdat de auto opnieuw moest inleren ik ben ruim 400 kilometer verder maar merk niet echt verschil als de moter warm is loopt hij aardig rond de 800 toeren maar koud maar 500 en kans op afslaan.
voordat de thermo stuk ging liep hij top zowel koud als warm.

iemand enig idee? of klopt de stelling van de garage.
met groet john

pulsekind

Geplaatst door pulsekind (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Eclipse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

gasklep eens reinigen

wais (0), 15 jaar geleden

Hallo Pulsekind,

Ik had zelf precies dezelfde probleem met mijn Eclipse uit 1993 gehad. We hadden toen de bougie's (V groef bougie's) en de bougiekabels vervangen. Sindsdien loopt ie bij de koude start mooi 1000-1100 toeren. Je kan het probere.

Groetjes, Wais

wais (0), 15 jaar geleden

Is het probleem al opgelost Pulsekind?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Eclipse of stel zelf een nieuwe vraag.