Mitsubishi Space Star: Toerental

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Space star 1600,probleem is,als je aan het stuur draait loopt stationair terental op naar 1500 toeren,dit doet hij ook als airco inslaat. Na resetten omt euvel na 1 dag weer terug.Carage kan euvel niet vinden.Groetjes,Ad.

Ad-l

Geplaatst door Ad-l (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Loopt auto stationair (zonder sturen en airco) wel gewoon tussen de 750 en 900 toeren? of dan ook al hoger.
Wat je kunt proberen is de accupool 10 minuten verwijderen,daarna weer monteren en de auto 15 minuten stationair laten draaien (maar zonder een verbruiker aan,geen licht/kachel enz.) Als het goed is leert hij zichzelf in basis.

Trouwens wel vreemd dat de garage niks kon doen,er stond toch een storing in? dus ze weten welke richting ze moeten zoeken.

Ricky.

mr21991 (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Ad-l]Space star 1600,probleem is,als je aan het stuur draait loopt stationair terental op naar 1500 toeren,dit doet hij ook als airco inslaat. Na resetten omt euvel na 1 dag weer terug.Carage kan euvel niet vinden.Groetjes,Ad.[/quote]
weetje wel dat de ecu het stat. toerental verhoogt als er verbruikers worden ingeschakeld dus ook de stuurbekrachtiging en airco.
dit gebeurt ter voorkoming van het doodvallen van de motor

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Idd iets verhoogt, maar niet tot 1500 toeren.
Meestal een 100 tot 150 omwentelingen erbij.
Doe maar wat Ricky zegt, en kijk of tie beter word.

Ad-l (0), 17 jaar geleden

Heb gedaan wat ricky zei,probleem opgelost. Bedankt,Ad.

Ad-l (0), 17 jaar geleden

Onderwerp is opgelost ,bedankt,Ad.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

mooi

Ricky

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.