Mitsubishi SPACE RUNNER GLXI: toerental en inhouden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G93, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 90

Hallo , Met deze auto ben ik al een tijd bezig met een toerental probleem en constant inhouden van de auto met rijden tussen 50 en 90 km als de auto koud is dan loopt hij na opwarm fase 850 t p m dat is prima maar zodra je gaat rijden en daarna weer stil staat draait hij 1000 tpm ook blijft hij constant inhouden tussen 50 km en 90 km p uur div delen al vervangen maar niets helpt bougies + kabels + gasklephuis + luchtfilter luchtweger +ontsteking +injectoren +motorcomputer kleppen gesteld dit alles is vervangen en afgesteld maar misschien dat er iemand is die nog een idee heeft over dit probleem .
Gr Jos

31smoor56

Geplaatst door 31smoor56 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.