Mitsubishi Carisma: uitvallen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 gdi

heey

ik heb hier een carisma staan uit 2000 een 1800 gdi (benzine)
ik rij er ongeveer 5 km mee en draai de snelweg op..toen ik eenmaal op gang was begint het motorstoringslampje te knipperen en de motor valt meteen uit.. ik heb nog geprobeerd om even het contakt uit en aan te zetten en de koppeling op laten komen maar hij reageerde nergens meer op en moest m helemaal stil zetten en na een halve minuut wachten was het weer starten en lopen maar zodra ik weer aan het rijden was weer hetzelfde probleem.. dus ik de auto weggezet en vanmorge deed hij helemaal niks meer.. sloeg gewoon niet aan..
vonken doet hij wel maar nu wilde ik vanmiddag kijken of hij wel benzine kreeg maar toen sloeg hij weer normaal aan dus het zoeken wordt een beetje erg lastig..

heeft iemand van jullie wel eens zoiets meegemaakt?

ed2473

Geplaatst door ed2473 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Knipperen van het motorlampje geeft aan dat er een ernstige storing is die de katalysator aan het vernielen is.
Meestal een ontstekingsprobleem - bobine, bougiekabels of bougies. Zou ook nog stekker of bedrading van de bobine kunnen zijn.

ed2473 (0), 14 jaar geleden

dat heb ik vanmiddag gecontroleerd en hij vonkte gewoon.. zijn 4 van die losse bobines.. en vonkte alle 4..

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Dan de foutcods laten uitlezen bij de dealer. Scheelt een hoop zoekwerk.

ed2473 (0), 14 jaar geleden

probleem is opgelost.. gasklep huis schoongemaakt en met de computer opnieuw ingeleerd...

prupa (0), 4 jaar geleden

Ik heb een mitshibutsie 18 comfort GDI van 2001.Probleem motor valt steeds uit na accuwissel.Wat al gedaan:injectoren getest en gereinigd,bobines schoongemaakt,stationair regelklep afgesteld,pakkingen zijn goed en met vet afgedicht,inlaat en egr systeem gereinigd,bougies vervangen,ingelezen,geen storingen aan de computer.Toch steeds uitval van motor.Graag suggesties om probleem op te lossen.

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Dit is een hele oude topic.Mail Ed rechtstreeks en maak een nieuwe topic voor de meeste kans van slagen.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.