Mitsubishi Galant: waarom doet de airco dit???

Bouwjaar: 1998

Hallo, vanmorgen kwam ik erachter dat de airco het pas deed nadat ik 3 of 4x de knop had ingedrukt echter slaat de airco uitzich zelf ook weer na 5 seconden uit. en dat de hele tijd. omdat ik het via de garage bijhoorlijk duur vind vraag ik me af of er mensen zijn die mij kunnen zeggen of dit ook zelf te doen is of wat er mis kan zijn. ik heb de zekeringen allemaal al nagekeken maar die waren allen nog goed. Wie kan mij helpen?
alvast bedankt.

manuel6862

Geplaatst door manuel6862 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoogst waarschijnlijk een probleem van te weinig gas in het systeem!Er zit namelijk een drukvoeler in het systeem die de compressor uitschakeld bij te weinig gas.Hoogst waarschijnlijk zit er een gaslek in het circuit! Je hebt wel degelijk speciaal materiaal nodig om het gas terug op te vullen!

manuel6862 (0), 18 jaar geleden

kan ik dit gewoon bij de garage laten doen? en is zoiets nou duur? in ieder geval bedankt voor uw antwoord.

Michel7746 (0), 18 jaar geleden

doet die dat sinds kort? Was het vanmorgen niet gewoon te koud? airco's werken niet onder een bepaalde buitentemp. ivm, bevriezen

manuel6862 (0), 18 jaar geleden

dat is toevallig michel dat je dat zegt want ik ben lid van het mitsubishi forum en daar zeggen ze hetzelfde en dit doet hij nu ongeveer sinds het kouder en vochtiger is geworden dus 1,5 week geleden. maar het gekken is de ene keer slaat die wel aan en de andere keer niet en dat terwijl de motor dan wel warm gelopen is. ik vind het vreemd.
(bedankt voor je reactie)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.