Mitsubishi Colt: water in auto

Bouwjaar: 1990

Sinds kort heb ik last van water in de auto. Er staat een flinke plas water op de vloer aan de bestuurderskant. Als ik in de wielkast kijk zie ik geen gaten waar dit water doorheen kan komen. Ook is de bodem helemaal gaaf. Heeft iemand enig idee waar het water vandaan kan komen?

alvast bedankt!

Bouke1398

Geplaatst door Bouke1398 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Kachelradiateur misschien lek?

Patrick8458 (0), 18 jaar geleden

Dat is een mooie.. ik heb zelf precies hetzelfde probleem.

Ik heb het spatbord er al af gehad, bestuurdersstoel eruit, bekleding weggehaald, maar 't is niet te achterhalen waar het water vandaan komt.

Het is me opgevallen, dat het probleem zich alleen voordoet als het (erg)koud is, als 't vriest vooral. Na de winter geen problemen meer.

Die kachelradiateur; waar zit die ergens?

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

De plaat onder het stuur weghalen, de wagen overtollig besproeien met de tuinslang en een 2de persoon binnenin kijken of hij water ziet binnenkomen. Misschien ooit een andere voorruit laten plaatsen of zo?, of sluit de rubber van de deur bovenaan niet goed af? Als het koelvloeistof is voelt dit vettig aan en ruikt dit anders dan water, uw koelwaterpeil van de motor zal tenandere steeds zakken.

Bouke1398 (0), 18 jaar geleden

Het lijkt erop dat een van de suggesties van Wim de juiste was. Het rubber wat aan het portier zit zat niet helemaal goed. Ik verwacht dat hiermee het probleem is opgelost. Als het niet zo is horen jullie het nog.

Bedankt voor de hulp!

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is toch degene die aan de wagen staat die het zal moeten oplossen, de rest kan toch maar tips geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.