Nissan 100nx: 100nx verliest na enige tijd snelheid > 80 km/u

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi,

Mijn auto geeft sinds enige tijd problemen op de snelweg. Als de auto warm geworden is en je rijdt op de snelweg met 120 km/u dan loopt de snelheid, na ongeveer 10 minuten, terug. Je kunt dan je gaspedaal helemaal indrukken maar hij blijft heel langszaam terug lopen tot ongeveer 80 km/u. Als je dan moet afremmen dan kom je nier meer op snelheid en moet je even aan de kant van de weg gaan staan en na 5 minuten gewacht te hebben rijdt hij weer alsof er niets aan de hand was. We zijn al een paar keer bij de garage geweest en die hebben bougies, verdeelkap, roter, en brandstof filter en slang vervangen, maar helaas heeft dat tot op heden niet mogen baten. Ik hoop nu dat hier mensen zijn die kunnen vertellen waar ik nu het beste naar kan kijken.

met vriendelijke groeten,
Rik

RikB

Geplaatst door RikB (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 100nx? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

Je voorverwarming van de carberateur werkt niet,je carberateur bevriest,waarschijnlijk ligt je vacuumslang eraf.Die zit onder je luchtfilter succes rene

RikB (0), 17 jaar geleden

Hoi carp,

Bedankt voor je bericht. Ik heb gekeken en er lagen inderdaad vacuumslangen los. Dit is nu gerepareerd en hij rijdt weer prima.

Heel hartelijk bedankt!

Groeten,
Rik Blankestijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 100nx of stel zelf een nieuwe vraag.