Nissan Primera: aandrijfas gebroken

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Op nieuwjaarsdag is de linker aandrijfas van mijn Primera 1.6 1996 gebroken (kmstand 147000). De dealer heeft geprobeerd via de onderdelenlijn een gebruikt exemplaar te vinden. Na enkele dagen werd ik door de dealer gebeld met de mededeling dat er nog geen een gevonden is. Ik heb hem toen maar gevraagd een nieuwe te monteren.
Hij vertelde mij dat dit onderdeel uit Engeland moest komen. Echter na twee dagen bleek de aandrijfas ook daar niet op voorraad. Wederom op de onderdelenlijn geplaatst, echter tot op heden nog geen resultaat.
Volgens de dealer komt het zeer weinig voor dat de aandrijfas breekt.

Heeft iemand hier ervaring mee, en/of een oplossing voor mij?

maner

Geplaatst door maner (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Djuricic (0), 17 jaar geleden

hey

maand geleden had ik de zelfde probleem...ik was 3 weken aan het zoeken zonder succes...nu wel gevonden..
nu heb ik gehoord dat er ergens nog nieuwe te koop zijn als het goed is...
het is ergens in Den-Haag..dat is via via

Elvir

davy2038 (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo,
al gekeken bij www.deijne.nl in volkel

j.kloez (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Manner Ik Heb Een Aandryfas Voor Je Liggen Bel Me Maar 0653303125

maner (0), 17 jaar geleden

Hallo J.Kloez,

klinkt goed tot dusver. Het toeval wil dat ik zojuist nog bij mijn dealer ben geweest wegens een technisch probleem met de leenauto. Hij vertelde me dat hij a.s. maandag meer weet over zijn bestelling. Als de as weer niet binnenkomt bel ik u maandag. Ik heb zojuist gebeld met de dealer ivm uw as. Natuurlijk wil hij weten of het gaat om het juiste model, prijs, nieuw of gebruikt en de evt kilometers,

Erik (maner) 06-53694105

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.