Nissan Almera Tino: aansluiting trekhaak

Bouwjaar: 2001

L.s.
kan het zijn dat de achterruitverwarming en de achterwisser het niet meer doen na montage van een 13 polige contactdoos voor caravan , auto had al ruim twee jaar met een 7 polige aansluiting gereden, zonder problemen. en heeft ruim zes maanden met de 13 polige aansluiting gereden voordat het bovengenoemde probleem voorkwam??
Wie weet of dit echt aan die aansluiting ligt (volgens de garage wel en daarom kwamen de kosten voor rekening klant en was geen garantie!!( ¤93)

amateur

Geplaatst door amateur (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

vertel mij eens het verband tussen een trekhaakaansluiting en een niet werkende wisser en verwarming ??

Siem Bijman (145) PRO, 19 jaar geleden

Als de stekker met een originele kabelset is aangesloten lijkt het mij uitgesloten.Mits er geen stekker verkeerd is gestoken uiteraard.Is hij handmatig aangesloten dmv los gemonteerde draden is het mogelijk dat er een draad verkeerd is aangesloten en iets is overbelast.BV zekering oid.Maar als je garage dit verteld willen ze dit vast wel uitleggen ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.