Nissan Almera: dimlicht vervangen

Bouwjaar: 2003

Als je het dimlicht wilt vervangen en het service-boekje letterlijk volgt, moet je eerst de stekker eruit trekken en dan pas de klem losmaken.
Wat blijkt, de stekker klemt dusdanig, dat de bevestigingsring in het lamphuis afbreekt. Deze blijkt overigens uit plastick te bestaan. Bij vorige typen nissans bestond dit uit licht metaal.
Hoe kun je deze ellende voorkomen (door garage lamp te laten vervangen?)?

lzwangct

Geplaatst door lzwangct (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 19 jaar geleden

De nissan dealer zal een nieuwe unit moeten monteren dit is waarschijnlijk garantie. Normaal moet je inderdaad eerst de stekker eraf halen. (unit is inmiddels gemodificeerd schijnt.)

lzwangct (0), 19 jaar geleden

De nissan-dealer heeft allebei de lampunits direct (binnen garantie) vervangen. Het schijnt een fabricagefout te zijn in de lichtunits van de almera van zomer 2003. Volgens de garage was de lichtbundel van deze lampen ook niet in orde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.