Nissan Micra: aansluitschema van automaat. versnelingbak

Bouwjaar: 1994

wij hebben een Micra staan dat de automaat. niet aangedreven word.
weet iemand waar ik de shema kan krijgen, om de sensoren te testen en de signalen kan afmeten ? het is een Micra k11 met een M3tb4 versnelingsbak en een regelunit 3103644B01.
Alvast bedankt: Afonso

Afonso144

Geplaatst door Afonso144 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MBJ (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit is een cvt bak met een poederkoppeling, kijk eens bovenop de bak tegen de motor zit een stuk dat je eruit kan schroeven.
Dit zijn koolborstels zoals in een alternator,ik heb deze al eens moeten vervangen.

Michel7773 (0) PRO, 19 jaar geleden

goed kijken of deze niet vet zijn als er een beetje olie vanaf het filter lekt of is weggelopen loopt het over de rand van het blok naar de automaat toe en worden je koolborstels vet.

Afonso144 (0) PRO, 19 jaar geleden

de koolborstels zijn vervangen, en ontvet. het signaal wat ik krijg aan het ijnde is een vierkante signaal van 8v maar in het midden van het signaal krijg ik een piek van 12v (een soort storing). dus ik krijg aandrijving maar dean valt ie weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.