Nissan Micra: Achterruit Vervarming En Luchtvervarming

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 16v

Hallo
Ik Heb Een Nissan Micra Van 1995 En Ik Heb Een Probleem,mijne Achterruitvervarming Doet Het Niet,de Knopje Doet Ook Niet,ik Heb Wel De Zekering Gekijken Maar Hij Is Goed. Wat Kan Het Problem Zijn En Wat Kan Ik Ermee Doen????????????.
Mijn Vervarming Doet Ook Niet Best,allen Op Stand 4 Komt Lucht Uit,1,2,3 Stand Komt Geen Lucht Uit En Ik Draai De Knoop Hellemal Op Warm Stand, Maar Hij Word Niet Echt Warm,wat Kan Het Problem Zijn???????????????
Het Is Wel Te Repareren En Wat Gaat Me Ongeveer Kosten, Of Moet Ik Mijn Auto Verkopen?

Ahmed 1

Geplaatst door Ahmed 1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kombikart (0), 16 jaar geleden

Achteruitverwarming zou wel eens het relais of de schakelaar kunnen zijn.

Aanjager alleen op 4 werkt is de aanjagerweerstand die dat regelt en kapot is. Kost een paar euro en is evt zelf nog wel te vervangen. Zit achter het dashboardkastje.

Kachel niet warm wordt ligt mss aan de kachelkraan, maar ik zit eerder te denken of het te maken heeft dat de aanjager het niet doet, of dat het koelvloeistofniveau mss te laag is.

Al met al geen paniek. Het valt allemaal wel mee. Zeker geen reden om hem op te ruimen. Mijn vrouw is heeft er ook een en dat is verder een probleemloze auto.

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Voor je achterruitverwarming zou ik maar eens in de 'rubber slangetjes' bij de scharnieren van de achterklep. Hier loopt de bekabeling voor alles in/op je achterklep. Ik denk dat er een draadje door is...
Kachelventilator-probleem is voor 99,99999% zeker je kachelweerstand < 27150 72B50>

SUC6 Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.