Nissan Almera: Afslaan door veel te laag toerental direct na starten warme moto

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 sport ed.

Sinds vanmorgen slaat mijn almera direct na starten weer af, als de motor helemaal koud is doet hij dit niet. Als je 'm start, dan zie je het toerental onder de 500 zakken en slaat de naald niet even uit naar boven wat ie normaal wel doet? ZOu de luchtklepregelaar kunnen blijven hangen en zo ja, kan ik daar zelf bij?

Iemand hier ervariing mee?

harold72

Geplaatst door harold72 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harold72 (0), 17 jaar geleden

Nou ja... soms... HET PROBLEEM IS ALWEER OVER, heb geen idee wat het geweest is, in ieder geval start ie weer keurig netjes en blijft ook gewoon weer netjes lopen... dus waarschijnlijk vuil ergens ofzo...

Raar

Nissanwielmonteur (0) PRO, 17 jaar geleden

Even naar de dealer gaan en vragen of ze de stationaire luchthoeveelheid opnieuw willen inlezen en het basistoerental iets op willen halen. Dit gaat electronisch, dus niet zelf aan het schroefje bij de gasklep gaan draaien.

Groetjes ton

harold72 (0), 17 jaar geleden

Ik had inderdaad bij de dealer afgesproken maar plotseling deed hij het weer en hij heeft tot nu toe niet meer raar gedaan, starten lopen... zoals ik gewend ben van mijn nissan van 2002!

Dus maar afgebeld, denk dat ergens wat vuil heeft gezeten...

Groet Harold

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.