Nissan Almera: Alarm Nissan Almera (N15)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16 V

Hallo Forum-ers

Vanmorgen kreeg ik de schrik van mijn leven, als trotse eigenaar van mijn nissan met maar 1 sleutel, is mij de deur op slot gevallen, gelukkig door beetje te pielen in het slot met een andere nissansleutel die er verdacht veel op lijkt, is de deur weer open gegaan, Heb enige tijd geleden wel eens een sleutel proberen bij te maken, maar aangezien mijn auto is uitgerust met een startonderbreker, heb ik dat even gelaten voor wat het was..

Nu na deze ervaring wil ik toch degelijk een sleutel bij laten maken, echter is er een (achteraf??) alarmsysteem ingebouwd met een zender aan de sleutelbos, ook hier is er maar 1 van.

Kan iemand mij vertellen wie de leverancier is, of dit uberhaut wel nissan alarmsysteem is, en deze kunt bijbestellen ?


Bijgaande 2 foto's mijn sleutel inclusief zender, en een foto ergens van internet, om dit type auto gaat het (niet mijn auto)

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/713...][img]http://img713.imageshack.us/img713/1314/...[/img][/url]

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/854...][img]http://img854.imageshack.us/img854/6117/...[/img][/url]

Peter86

Geplaatst door Peter86 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 12 jaar geleden

Gemini autoalarm

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

sleutel kun je bij laten maken bij sleutelboer deze kunnen ook sleutels leveren met transponder, ja alarm wordt een ander verhaal, of je laat het alarm demonteren, of je laat de afstands bediening in de auto liggen

pulsar16v (0), 12 jaar geleden

de sleutel bij laten maken bij de sleutelboer gaat volgens mij niet dit omdat er orriginele startonderbreker op de nissan zit (NATS) met een code in de sleutel
deze moet besteld worden bij de nissan dealer
volgens mij hoor

het alarm zou ik persoonlijk demonteren deze dingen geven niet anders dan storingen en andere problemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.