Nissan Micra: ASR beide lampje gaan branden

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: Dig-s

Hallo allemaal,

Ik heb een Nissan micra uit 2012. Ik heb eigenlijk al vanaf het begin last van dat de 2 lampjes van mijn asr gaan branden. Dit betekent dat er een storing is in de asr. Dit gaat ook na een bepaalde tijd ook gewoon vanzelf weer uit.

Ik heb al meerdere keren naar de dealer geweest met dit probleem. Alleen het probleem is dat ze het niet kunnen uitlezen als de lampjes weer uitgaan. Ze doen er dan eigenlijk ook niks aan. Tot ik na de 3e keer weer kwam hebben ruim ander half jaar geleden maar alle kabels vervangen. Dit heeft wel dus ook anderhalf jaar geholpen.
Nu begint de elende weer 2 weken geleden was ik langs geweest en waren de massapunten verroest. Dit hebben ze schoongemaakt en hoopte dat het probleem opgelost zou zijn. Maar helaas na 2 weken begon de ellende weer.

Dit probleem is niet bij andere Nissan micra's bekend maar ben toch benieuwd of andere mensen hier ook problemen mee hebben. Aangezien mijn garantie ook langzaam gaat verlopen.

Ik hoor graag van jullie.

Lonnnie

Geplaatst door Lonnnie (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 9 jaar geleden

Zolang het probleem binnen de garantie termijn gemeld is, hoort het door de dealer onder garantie opgelost te worden.
Dus, als de garantie termijn verlopen is en het probleem nog niet opgelost is, zullen zij het toch moeten maken.

Verder is dit eigenlijk geen probleem voor dit forum, mede omdat het nog onder garantie valt en jij zelf niet gaat sleutelen.
Het is meer een zaak tussen dealer en jou; daar gaan wij niet tussen zitten.

mvg.
Moderator Problemcar

Lonnnie (0), 9 jaar geleden

Ik wil graag weten of andere Nissan micra bestuurders dit probleem ook hebben. Aangezien ze zeggen dat dit een onbekend probleem is en ik de enige ben. Maar. Als het niet mag verwijder ik de topic

Hans4040 (330) PRO, 9 jaar geleden

Dan wachten we even op andere Nissan micra bestuurders...
Maar als dit topic een juridisch en/ of financieel karakter krijgt wordt het gesloten.

mvg.
Moderator Problemcar

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Is inderdaad geen bekend probleem bij dit type Micra. In eerste instantie zou ik aan de stuurhoek sensor denken.
Ben helaas geen helder ziende.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.