Nissan Primera: auto stottert op exact 2000 tpm en wil er niet over heen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i

hoi ik heb het volgende probleem mijn auto stottert bij 2000 tpm exact 2000tpm als ik dan meer gas geeft bonkt de helle auto als ik bij 1800tpm rijd en zijn 5 en dan terug schakkel naar de 3de versnelling dan valt de auto gewoon dood tot dat hij weer onder de 2000 tpm zit,als ik stationair gas geef dan gaat hij tot 2200 tpm en gaat dan steeds van 2000 naar 2200 tpm heen in weer.
Wie heeft een idee heb de bougies al bekeken heb de bobines al bekeken en heb de verdeler kap al schoongemaakt maar niks helpt.

bvd richard

rohs

Geplaatst door rohs (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cossie (0) PRO, 17 jaar geleden

lijkt sterk op een luchtmassa meter welke defect is. doet hij het met beide brandstoffen . ??

succes danny

rohs (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je reactie danny maar ik ben er al achter het was de gas computer van mijn lpi instalatie,die gaf aan zodra de auto aan was dat de bedrijfstempteratuur 168 graden was dus ging de auto in veilige mode rijden waardoor de auto niet meer toeren mocht maken dan 2000tpm en hij gooide direkt bij fannen volledig aan er is een nieuwe gas computer opgekomen en alles is weer klaar.

grtx richard

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

Sssttotteren, ggeeftttt niks hhoor, dddoe ik al JJJJaren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.