Nissan Micra: Auto Trekt slecht op, verbruikt veel benzine.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: CG10DE

Hallo allemaal,

Ik heb volgende auto:

Merk: Nissan
Model: Micra
Brandstof: Benzine
Motor Inhoud: 998 CC
Vermogen: 40 KW / 54 PK
Model Code: K11E
Motor Code: CG10DE
Bouwjaar: 2000
Cylinders: 4
Kleppen: 16
Generatie: 1993

Het probleem is het volgende: nadat de auto een tijdje stil heeft gestaan, trekt deze in het begin moeilijk op, hij stottert en schud, maar komt niet verder. Na een KM ofzo gereden te hebben voel ik mij opeens in de stoel weg drukken en trekt deze goed op voor de rest van de rit.

Op de auto snel weg duurt het hèèl lang voordat ik op de 120 zit en dat is vrij irritant omdat ik pas op 70 zit als ik moet invoegen. soms knipperen mensen met de lampen.

Ook het verbruik is erg hoog 1 L op de 10/11 KM terwijl deze vanuit de fabriek bij normaal gebruik 1 L op de 18 KM hoort te verbruiken.

En verder brand ook het motormanagement lampje.

Ik wil eerst even jullie mening hierover horen voordat ik naar een garage ga om hem te laten repareren, ik vertrouw wat dat betreft de garages niet want een garage zegt met gemakt dat er 10 dingen vervangen moeten worden terwijl er maar misschien 5 kapot/versleten zijn, want ja, een cosument weet toch niks van de auto.

Alvast bedankt!

ddaemen

Geplaatst door ddaemen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (300) PRO, 13 jaar geleden

Ik raad je aan om toch naar een garage (dealer) te gaan.
Laat de auto uitlezen om een storing boven water te krijgen...

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.