Nissan NISSAN X-TRAIL 2005: Automatische knop raambediening doet gek

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: QR20, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Beste,
De automatische functie van mijn raambediening gaat helemaal naar beneden, en bij het naar boven gaan helemaal naar boven en dan weer 10 cm naar beneden om stil te gaan staan. Met kleine stukjes sluit deze wel. Hoe is dit op te lossen?

Alvast bedankt, Jochgem

jochgem

Geplaatst door jochgem , lid sinds 11 jaar geleden

3 Reacties

David Schutte (1), 2 jaar geleden

Heb het zelf met een 307 gehad.
Moet je de anderen ook even proberen. Doen die het niet dan zal het de schakelaar moeten zijn. Die van mij heb ik vervangen van de sloop. En het was klaar anders proberen om de auto op contact te zetten nog niet helemaal. Op nul stand dan de knopje naar boven vast houden en dan de auto op contact zetten dit paar keer op niew doen 2x moet ik helpen maar voor hoelang weet ik niet.

jochgem, 2 jaar geleden

Ik heb het middels de volgende methode gedaan en het is gelukt (specifiek voor dit model moet je dit doen):
This is taken from an Australian site:
1. Close the door window completely.
2. Press the reset switch and open the door window completely.
3. Release the reset switch. Ensure the reset switch has returned to the original position, and then close the door window completely.
4. The limit switch is now reset.*Be sure to manually open or close the door window (Do not use the automatic open-close procedure).

Youtube link:
https://youtu.be/ZwTBXe0YY3U

David Schutte (1), 2 jaar geleden

Oké super

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.