Nissan NISSAN X-TRAIL 2005: Hemel loshalen om dakrails vast te zetten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: QR20, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Beste,
sinds een paar dagen eigenaar van een Nissan Xtrail uit 2005, en deze heeft een paar kleine problemen:)
En ik kwam op dit forum @Nissanwielmonteur tegen en hopelijk heeft hij of iemand ander een antwoord op mijn vragen.
De dakrails op de xtrail zit achteraan de auto behoorlijk los. Deze lijkt gewoon vast te zitten met moeren. Maar daar kan je niet bij vanwege de hemel. Is het de bedoeling dat hiervoor de hele hemel verwijderd moet worden?

alvast bedankt, Jochgem

jochgem

Geplaatst door jochgem (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 4 jaar geleden

Zit er op de voor en achterkant een kap over de rails , daaronder zitten boutjes die los kunnen zitten of de popnagels van de beugel zijn afgebroken waar de rail op zit.

jochgem (0), 4 jaar geleden

Hoi Kaleido, er zit geen kap over de rails, wel waar de imperial op zou kunnen, maar verder niet. Lijken boutjes van boven naar beneden, waar onder de dakbekleding de moertjes van los zijn..
Groet, Jochgem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.