Nissan X-TRAIL 2.2 CDI VAN 2005: Motor x trail start slecht

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: YD22, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 100

Hallo ik heb een nissan x-trail die s'morgens slecht aanslaat daarna loopt hij goed. Slaat ook slecht aan als hij warm is, je moet doorstarten en gas geven dan pakt hij meestal wel aan. Soms met net te weinig gas pakt de motor aan en dan na 2 seconden weer uit.
heeft iemand een idee.?

Geplaatst door

Rinus 45 (0)

al 4 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

foutcodes???

Ik heb hier geen apparatuur voor. Ik ben particulier

Rinus 45 0

4 jaar

Als er geen foutcodes zijn dan kan het een mechanisch probleem zijn. Drait de startmotor wel goed rond? Misschien is het de klepspeling? Is nog handmatig af te stellen en als die te strak staat kán dat het probleem zijn. Maar dat komt niet ineens natuurlijk. Dus als het geleidelijk erger werd dan zou je dat eens kunnen checken.
Inlaat: 0,24 koud en 0,32 warm
Uitlaat: 0,26 koud en 0,34 warm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.