Nissan Micra: autoradio geeft irritante en constante beep

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Ik heb net een micra uit 2001 gekocht en de auto doet het prima maar als ik de radio aandoet zit er een irritante beep doorheen en die is niet zacht het lijkt of die gelijk is met het lichtje van de beveiliging alhoewel die niet brand als de radio aan is.
Is het mischiem zo dat de radio van de beveiliging af moet. Wie kan me helpen want er valt niet met de radio aan te rijden.

ciganai

Geplaatst door ciganai (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Misschien handig om te vertellen over wat voor radio we praten. Zeker geen originele???

ciganai (0), 15 jaar geleden

Het is wel een originele van nissan staat op de radio en ik heb ook een kaartje met de safetycode

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Nou het zegt mij in ieder geval niets. Denk dat tie gewoon kapot is. De code kan je invoeren als er 0000 staat. Heeft de radio het overigens wel gedaan sinds je hem kocht????

ciganai (0), 15 jaar geleden

De radio doet het prima alleen die rotte beep komt er door ,maar is het niet mogelijk om die veiligheidscode af te zetten ik weet de code want iik heb dat kaartje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.