Nissan Sunny: Benzine meter doet raar

Bouwjaar: 1993

Ik had een vraagje bij mijn sunny uit 93 zit een heel vervelende bugje als mijn tank ongeveer half vol zit en ik rij een rotonde over dan valt men bemzinem eter vaak helemaal onderin ook als ik op een snel weg rijd of zo wild de meter wel eens helemaal onder in vallen! iemand een idee waar het door komt of is dat gewoon een sunny kwaal ?

Ow ja en nog iets ook de lampjes op men dashbord van de deuren die knippen tijdens het rijden misschien heeft dat er iets mee te maken ????

Forsaken

Geplaatst door Forsaken (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ENijdam (0), 18 jaar geleden

lijkt op een storing in de bekabeling.. maar weet het niet zeker. ik heb zelf probleem van mijn brandstofmeter dat hij vast zit. dit ligt hoogstwarschijnlijk aan de plotter in de tank. maar denk niet dat dat bij jou het geval is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.