Nissan Sunny 1992: Kraken linker schokdemper

Bouwjaar: 1992

Vandaag heb ik de schokdempers van mijn Nissan Sunny vervangen. Probleem was dat de linker schokdemper vastzat, terwijl de rechter lekte. De linker schokdemper (dus die vastzat) kraakte ook.
Nu heb ik beide dempers vervangen, maar de linker schokdemper blijft kraken als je over hobbels rijdt. Als de schokdemper heftig in beweging is, dan hoor je geen geluid, dus alleen bij kleine hobbels. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Joost1979

Geplaatst door Joost1979 , lid sinds 17 jaar geleden

1 Reactie

ENijdam, 16 jaar geleden

Dit probleem heb ik ook in mijn sunny 1991, vooral als ik een hobbel over rijd met rustige snelheid, ik heb zelf het vermoeden dat iets niet 100% goed vast zit, maar zou hier graag ook een antwoord op willen hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.