Nissan Almera: bij warme motor niet op LPG (g3)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb een probleem met mijn Nissan 1800 op gas G3
De auto start normaal eerst op benzine en schakelt na een korte tijd ook gewoon over op gas maar hoe meer de motor op temperatuur komt hoe meer hij (op gas) gaat stotteren, tot hij op normale temperatuur is en dan rijd hij helemaal niet meer op gas. Dan moet ik hem handmatig op benzine zetten en dan rijd hij weer normaal.
Nou normaal is ook niet helemaal waar. Op benzine loopt hij ook niet helemaal lekker als je optrekt van onder de 1500 toeren, en bij de 4500 toeren is het net of er een begrenzer in komt. Daar tussen loopt de motor goed.

Wie kan mij helpen???

remcoc

Geplaatst door remcoc (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Schenkie (0) PRO, 14 jaar geleden

Bobine's gaan regelmatig kapot bij deze wagens, loopt de wagen wel goed stationair op benzine ? Vaak is er 1 van de bobine's kapot, controleren welke kapot is gaat door de stekkers van de bobine's er 1 voor 1 af te trekken en weer aan te sluiten en kijken bij welke bobine er geen verandering is in het lopen van de motor. Als je de defecte bobine gevonden hebt, wissel deze dan even om met een andere bobine en probeer het nog eens...

remcoc (0), 14 jaar geleden

loopt gewoon netjes stationair op benzine

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.