Nissan Primera: Blower

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Blower werkt niet. De zekering is in orde. Je hoort de schakelaar schakelen, en de indicatiebalken in de display van de schakelaar gaan ook aan, verder gebeurt er niets. Nu hoor ik iets over een kachelweerstand of is de blower gewoon stuk?

Stef Holleman

Geplaatst door Stef Holleman (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik ga voor de kachelweerstand. Deze bevind zich als het een P11 is bij de voetenruimte van de passagiers en als het een P12 is rechtsboven het gaspedaal.

Welke type het is kan je zien in het chassisnummer.

Ton

Stef Holleman (0), 14 jaar geleden

Ton, bedankt voor je ractie. Ik zal hier van de week naar kijken en laat je dan weten hoe het afgelopen is. Het is trouwens een P11

Stef Holleman (0), 14 jaar geleden

Ton, ik heb de kachelweerstand bekeken. De temp.opnemer op de printplaat was gecorrodeerd. Deze schoongemmakt en alles werkt weer perfekt
Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.