Nissan Sunny: brandstofmeter & temperatuurmeter geven geen informatie meer wee

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine

Ik heb een nissan sunny en de brandstofmeter & temperatuurmeter geven niets meer weer, kan iemand mij enkele tips geven wat er mis mee zo kunnen zijn ?

A3nd

Geplaatst door A3nd (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 13 jaar geleden

Waarschijnlijk de spanningstabilisator achter op het klokkenpaneel.

A3nd (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je tip, dan moet wel het hele dashboard eruit, ik vindt het echter wel vreemd dat mijn radio het nu wel beter doet dan normaal.

A3nd (0), 13 jaar geleden

Hoi, je had gelijk !!!

Ik heb het dashboard verwijderd de geele draad op de stabilasator was afgebroken heb hem er op gesoldeerd, je moet wel goed onthouden welke draaden waar hooren ik had er namelijk twee van de drie in het begin verkeerdom opgeschroefd:)

Bedankt voor de Tip !

rsteen1951 (0), 11 jaar geleden

A3nd,
Heb t zelfde probleem nu. Kun je me vertellen hoe ik bij de achterkant vanhet dashboard kom?, of hoe ik deze eruit kan halen om de stabilisator te vervangen c.q repareren.

vast dank
rob

rsteen1951 (0), 11 jaar geleden

Opgelost , auto verkocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.