Nissan Micra: Contact aan/uit schakeling radio

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,3 CVT

Hallo, sinds installatie van nokia carkit mbv talk&drive mutebox van Kram gaat de radio niet meer aan/uit samen met contactslot. Ws het gevolg kortsluiting tijdens installatie omdat er in bijgeleverde bekabeling van kram een foutje zat, deze fout is nu verholpen. De aarde en contactslotdraad waren op een van de kram stekkers van de mutebox omgedraaid.

Voorheen ging de radio aan/uit. De Kram mutebox zit tussen de stekkers van de auto en de eerder gebruikte stekkers van de radio (dit is dus niet veranderd), dit zoals de installatie van Kram dit voorschrijft.

Bij meten op de contact draad gebeurd er ook niets, terwijl je hier een 12V+ zou verwachten....

Ik kan geen kapotte zekeringen vinden, alles op de auto schijnt te werken wat het gebrek aan kapotte zekeringen bevestigd.

iemand een idee waar het probleem anders zou kunnen zitten of waar de contactdraad vandaan komt?

roemer

Geplaatst door roemer (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

Als ik het goed begrijp doet de radio het wel,maar gaat hij met het contact uitzetten niet uit. Dan zit de radio aangesloten op de constant+ draad,valt je zender geheugen weg dan moet je de draden wisselen(meestal een gele en de rode draad van de radio)van de constant+ en de spanning van het contact.succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.