Nissan Micra: suiker in de tank

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

er is een auto bij ons binnen gekomen met een klacht "motor loopt onregelmatig" een tijdje later niet meer te starten, oorzaak een boosdoener heeft wat suiker in de tank gedaan, ik zelf denkt alles moet vernieuwt cq schoon gemaakt worden
Heeft iemand ervaring op dit gebied.

carprotec

Geplaatst door carprotec (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb dit nog niet meegemaakt,maar om te beginnen zou ik de tank eronder uit halen en uitspoelen dan met een los pompje de leidingen door spoelen en het benzinefilter vervangen en dan eerst laten lopen voordat je injectors e.d gaat vervangen en daarna nog een reiniger toevoegen.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

suiker lost op
alleen bij verwarming (kleppen) kan dit een stroperige substantie geven
met een schoon filter en reiniger moet je een heel eind komen
wel de tank leghalen en opnieuw vullen metvers sap

carprotec (0), 17 jaar geleden

zijn er specifieke reinigers er voor in de handel , want suiker is nu helemaal in de motor doorgedrongen, tank en leidingen schoon reinigen heb er nu niets meer aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.