Nissan Almera: Dashboard tellers vallen op willekeurige momenten uit.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Sedan

Beste forumleden,

Ik heb al eerder een bericht hier geplaatst, maar hier heb ik nooit reacties op gekregen en het bericht is inmiddels verwijderd.

Mijn auto heeft namelijk een rare kuur dat de dashboard tellers (benzine, kilometer, toerenteller, temperatuur, klok en dagteller) spontaan stoppen met werken. De benzine meter slaat ineens naar boven uit, de kilometerteller blijft hangen, toerenteller valt naar 0 en de digitale tellers laten een paar streepjes zien.

De dealer heeft er naar gekeken en kon het probleem niet vinden, vooral omdat het op willekeurige momenten op treedt (soms na 5km rijden en andere keer pas na 800km non stop te hebben gereden).

Heeft iemand enig idee wat dit probleem kan veroorzaken en hoe dit op te lossen is?

Alvast bedankt!!

vwfr

Geplaatst door vwfr (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Neet (0), 12 jaar geleden

Lijkt wel een massa probleempje. Ik weet niet precies hoe het zit maar je zou is een extra massadraad naar je chassis kunnen leggen.
Dan moet er natuurlijk wel een massadraad zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.